Gemeente Landerd
Kerkstraat 39, 5411 EA
Postbus 35, 5410 AA Zeeland
0486-458111
www.landerd.nl


Huisartsenpraktijk
De Vlaswiek (ook apotheek)
Puttelaar 2b
5411BE Zeeland
Telefoonnummer:  0486-451200


Huisartsenpost Bernhoven
Nistelrodeseweg 10
5406 PT  UDEN
0900-8860


Supermarkten

Jumbo Eijsermans
Kerkstraat 47
5411 EA Zeeland
0486-458830

Aldi
Kerkstraat 33b

5411 EA Zeeland


Huur vuilcontainer

www.vangansewinkel.nl/
www.suez.nl
www.vanhappencontainers.nl


 

Ervaringen

Tir Nan Beo

Wij zijn Tir Nan Beo, een live action role play evenement. Een paar keer per jaar verplaatsen we ons op het kampterrein Maashorst in de geschiedenis en de mythen van de oude Kelten, Germanen en Noormannen.

Daar beleven we een sfeervol weekend met mensen die hun best doen om de tijd waarin we spelen zo goed mogelijk na te doen. We genieten van lekker eten, mooie verhalen en vriendschappen in een mooi bosrijk gebied. 

Groetjes Yvonne

 

ROC De Leijgraaf

Voor de opl sport/ bewegen van het ROC de Leijgraaf hebben wij in 2014 gebruik gemaakt van het INKA terrein. Het is zeker een aanrader hier gebruik van te maken. Het terrein is overzichtelijk, ruim en wordt goed onderhouden. Tevens kan men gebruik maken van een keuken, toiletten en douches. De beheerder is meedenkend en meewerkend. Het terrein ligt in een zeer bosrijke omgeving met mogelijkheden voor sporten, div tochten en avondspelen. Het gebruik van een kampvuur  behoort tevens tot de mogelijkheden.
Wij hebben er een fantastisch week doorgebracht.

Wim

Ravenskeep Adventures

Twee keer per jaar verandert het INKA terrein in de stad Ravenskeep, een Live Role Play evenement van Ravenskeep Adventures. Met gemiddeld 180 tot 200 mensen dompelen we ons een weekend lang onder in een fantasy wereld waarin we al meer dan 20 jaar met veel plezier spelen. We bouwen met legertenten een stad op en de grasvelden gebruiken we om te kamperen. Het terrein is goed geschikt voor dit doel, en de communicatie met de beheerder is prima. Het keuken- en toilethuisje is pas vernieuwd, waardoor we de beschikking hebben over meer toiletten en douches, die er supergoed uitzien. De mooie omgeving en de rustige ligging zijn een grote plus voor ons.

Karen